Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκλειστικό Q&A για τους Έλληνες παίκτες με τον Ion Hazzikostas του World of Warcraft

*
Ευχάριστα νέα για τους Έλληνες φίλους του World of Warcraft. Το Enternity ανακοινώνει πως, σε συνεργασία με την Blizzard, οι Έλληνες παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με το World of Warcraft και το νέο expansion, Battle for Azeroth, στον Ion Hazzikostas. Ο ελληνικής καταγωγής Game Director του WoW θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα καταθέσετε εσείς οι ίδιοι στο Enternity και το σχετικό βίντεο θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο από τα μέσα του site. Οι ερωτήσεις σας θα πρέπει να είναι σχετικές με το World of Warcraft και το νέο expansion Battle for Azeroth και θα μπορείτε να τις καταθέσετε τόσο στη σελίδα μας στο facebook (ή στα προσωπικά σας accounts στα social media με το hastag #WoWQAGR), στα σχόλια κάτω από την παρούσα ανακοίνωση αλλά και μέσω email στην διεύθυνση: info@enternity.gr με θέμα "WoW Q&A". Οι ερωτήσεις σας μπορούν να είναι τόσο στα Αγγλικά αλλά και στα Ελληνικά, καθώς θα αναλάβουμε εξ ολοκλήρου τη μετάφραση.



Σε όσους προτιμήσουν τα social media για την κατάθεση ερωτήσεων, επιβάλλεται η χρήση του σωστού hashtag. Χωρίς αυτό θα είναι πολύ δυσκολότερο να βρούμε και να μαζέψουμε σε ένα μέρος όλες τις ερωτήσεις. Ερωτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε μέχρι και την Κυριακή, 29 Ιουλίου. Είναι μια πρωτόγνωρη ευκαιρία για τους Έλληνες gamers να έρθουν σε επαφή με το δημιουργό ενός τόσο δημοφιλούς στη χώρα μας τίτλου. Αν είστε φανατικοί παίκτες του World of Warcraft, αν παίζατε κάποτε αλλά τώρα έχετε σταματήσει, ακόμη και αν δεν έχετε παίξει ποτέ αλλά σκέφτεστε να το δοκιμάσετε, αξίζει τον κόπο να στείλετε τις ερωτήσεις σας.

Να θυμάστε πως είμαστε όλοι μαζί μέλη του ίδιου community και πως όλες οι φωνές μετράνε το ίδιο και γι' αυτό θα θέλαμε να σας ενθαρρύνουμε όσο περισσότερο γίνεται να συμμετάσχετε στο Q&A με όσες ερωτήσεις θέλετε. Στην Ελλάδα της κρίσης φαίνεται να ξεχνάμε το εκτόπισμα που έχουμε ως αγορά, ενώ συχνά εμείς οι ίδιοι υποτιμάμε τους εαυτούς μας, έχοντας μια εντύπωση που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Στην Blizzard όμως μας υπολογίζουν. Και αναγνωρίζοντας το πάθος μας για τα παιχνίδια της εταιρείας, μας δίνουν το βήμα ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί τους, την ευκαιρία να μιλήσουμε και να μας ακούσουν.

Πιστεύουμε πως μπορούμε να φέρουμε πιο κοντά και σε επαφή το ελληνικό community με τους δημιουργούς των παιχνιδιών και αυτό το Q&A είναι μόνο το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Παραμείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Enternity καθώς στο μέλλον προβλέπετε να έχουμε ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.
Όσοι δηλώσουν συμμετοχή με κάποια ερώτηση θα μπουν ταυτόχρονα και στην κλήρωση για μια συλλεκτική έκδοση του World of Warcraft: Legion!
Ο νικητής θα ανακοινωθεί με σχετική ανάρτηση τη Δευτέρα 30 Ιουλίου! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*